Известие

Collapse
No announcement yet.

Надписи отзад на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fiore
    Първоначално публикувано от botsos
    хихи ! веселба е с тези надписи в лозенец се разхожда едно кюмбе с надпис 4,2. !!! че е и учебно на всичко отгоре. всичи го знаят може би...
    а иначе мойта също е с надписи като на botsos и ми харесва. единствено се вбесих, когато след кратко влизане в един небезизвестен сервиз, някъде "изпаднало" надписчето "selespeed" от волана. Още ми го доставят)))
    Имал си надпис Селеспийд на волана?!
    Пак си имам. ш`ти го покажа кат се засечем. или ако минаваш по мойта улица и ми засечеш колата колата надзърни най отдолу е))оригинално си е така волана.
    Само ме светни коя е твойта улица и ще мина задължително!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

хихи ! веселба е с тези надписи в лозенец се разхожда едно кюмбе с надпис 4,2. !!! че е и учебно на всичко отгоре. всичи го знаят може би...
      а иначе мойта също е с надписи като на botsos и ми харесва. единствено се вбесих, когато след кратко влизане в един небезизвестен сервиз, някъде "изпаднало" надписчето "selespeed" от волана. Още ми го доставят)))
      Пак си имам. ш`ти го покажа кат се засечем. или ако минаваш по мойта улица и ми засечеш колата колата надзърни най отдолу е))оригинално си е така волана.
      Само ме светни коя е твойта улица и ще мина задължително!
      миджур, на ъгъла със смирненски, само да не объркаш сивия селеспиид с гладиатора 155 който виси на ъгъла нещастен))))
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

а за ключа емблемка някъде продават ли,че моята нещо я няма

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
          а за ключа емблемка някъде продават ли,че моята нещо я няма
          Виж ето тук но да знаеш, че бързо се разграбват нещата:
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Оригинален надпис 147 беше към 50 кинта
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

оная тема с емблемите нещо нито мога да пиша вътре нито да пиша лс на продавача

Comment

Първоначално публикувано от botsos Покажи съобщение
                Момчета аз също искам за отзад че го няма и на волана сериозно ли има и за там надпис "Selespeed"
                ИСКАМ И АЗ !!!! от къде да си купя ???
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                  Момчета аз също искам за отзад че го няма и на волана сериозно ли има и за там надпис "Selespeed"
                  ИСКАМ И АЗ !!!! от къде да си купя ???
                  има я! ноо е готин. мое си снимам моя волан и да покажа)))
                  голямата риба продаваше реди известно време волан на който стоеше надписа, можеш да го питаш дали още стои и дали ще ти даде само надписа(той целия волан даваше почти без пари). иначе надписа от волана се сваля с поглед и често в сервизите го крадат.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                    между другото на мен ми липсаваше надписа 1,8 T.SPARK iи от както го сложиш все едно отзад пише моляте изпревари ме ако можеш. пък ако изпреваря някой пишман рацер като прочете 1,8 и тръгва да се пъне
                    Аз малко брутално сложих 1.4 надписче отзад.....интересно се получава понякога.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз също съм си махнал отзад надписите, защото съм на мнение, че "... при изкачване всеки кара колкото може, а при спускане - колкото му стиска..."! С какъв двигател си няма значение!
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

колеги аз моята е като я копувах забелязах че "156-цата " ми е от дясната страна а от лявата няма надпис! не личи да е пребоядисвана но знае ли човек
                        156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                          излизат си така от завода някои модели не значи ,че е боядисвана
                          Вервай си ... те и в Дупница така разправят

Comment

И къде може да се намерят подобни надписчета ? На мен лично ми липсва " 1,9 " .Пробвах да сложа от друга кола ,но се оказа че са с различен размер и шрифт.
                            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

ей начи

тъкмо ми трябва и волан че моя е малко изхабен с кой да се свържа ??? и за отзад табелата. Кви пари са тия табели ??
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

В Алекс Ауто трябва да има, пък ако не с поръчка от Италия. Ето ви номерата:
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X